ΑΘΗΝΑ
03:44
|
19.04.2024
Ένας 18χρονος και μία 16χρονη ομολογούν σε βίντεο ότι διέπραξαν φόνο. Σκότωσαν τον πατέρα της 16χρονης και προσπάθησαν να τεμαχίσουν το πτώμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Αρχές του Λας Βέγκας, δημοσιοποίησαν βίντεο που καταγράφει έναν 18χρονο νεαρό και τη 16χρονη κοπέλα του, να γελάνε αναφερόμενοι σε φόνο που διέπραξαν.

Οι έφηβοι Άαρον Γκερέρο και τη Σιέρα Χάλσεθ κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον Ντάνιελ Χάλσεθ, πατέρα της 16χρονης και ότι προσπάθησαν να τεμαχίσουν το πτώμα του.

Σύμφωνα με την New York Post, το κλιπ τραβήχτηκε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία του άτυχου Ντάνιελ Χάλσεθ στο σπίτι του τον περασμένο Απρίλιο που φέρεται να ήταν ενάντια στον δεσμό των εφήβων.

Καλωσορίσατε στο κανάλι μας στο YouTube, είναι η 3η μέρα αφότου σκοτώσαμε κάποιον” ακούγεται να καυχιέται ο 18χρονος στο βίντεο. “Μην το λες αυτό μπροστά στην κάμερα“, του λέει η 16χρονη. “Άξιζε τον κόπο” απαντά ο Γκερέρο, προτού ξεσπάσουν και οι δύο σε χαχανητά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι στο Σολτ Λέικ της Γιούτα, έξι μέρες αφότου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός του Ντάνιελ Χάλσεθ στα αποκαϊδια του σπιτιού του.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι έφηβοι έβαλαν τη φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους μετά το φόνο, αφού προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να διαμελίσουν τη σορό του 45χρονου άνδρα με αλυσοπρίονο και δισκοπρίονο.

lasvegas_1

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Χάμερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα να διεκδικήσει την θανατική ποινή για τον 18χρονο καθώς δεν μπορεί να ζητήσει το ίδιο για την 16χρονη.

Σύμφωνα με το KVVU-TV, η μητέρα του Γκερέρο είπε στις αρχές ότι ο γιος της και η Σιέρα Χάλσεθ έβγαιναν μαζί από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς. Οι γονείς τους όμως, τους απαγόρευσαν να συναντιούτναι, επειδή έμαθαν ότι οι έφηβοι σχεδίαζαν να το σκάσουν στο Λος Άντζελες.

Τα αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος των κατηγορουμένων είναι συντριπτικά καθώς, εκτός από την ανατριχιαστική ομολογία τους στο βίντεο, η αστυνομία διαθέτει και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που τους δείχνει να αγοράζουν τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για τη δολοφόνια του άτυχου άντρα και πατέρα της ανήλικης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα