ΑΘΗΝΑ
12:20
|
16.09.2021
Λάβρος κατά των απεργοσπαστών δημοσιογράφων εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, μία ημέρα μετά την 24ωρη γενική απεργία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λάβρος κατά των απεργοσπαστών δημοσιογράφων εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, μία ημέρα μετά την 24ωρη γενική απεργία.

«Μας προέκυψε κι ένα καινούργιο με τη χθεσινή απεργία, μέχρι τώρα ήξερα πως το να είσαι απεργοσπάστης ήταν ντροπή, δηλαδή προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι και πας τοίχο-τοίχο. Από χθες έχουμε νέα κατηγορία απεργοσπαστών: τον υπερήφανο απεργοσπάστη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτης του REAL FM 97.8 στο πλαίσιο της καθημερινής ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Συνεχίζοντας τα «καρφιά» προς του προς τους συναδέλφους που δεν στήριξαν την απεργία που είχε προκηρύξει και η ΕΣΗΕΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε: «Πες με ειλικρίνεια, χαμήλωσε το βλέμμα σου, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου και αναγκάστηκα να εργαστώ και μην το παίζεις υπερήφανος. Μη σηκώνεις και σημαία ενώ είσαι απεργοσπάστης. Μην παριστάνεις, δηλαδή, τον υπερήφανο απεργοσπάστη διότι δεν πείθεις κανέναν».

«Και γνωρίζουν αυτοί για τους οποίους το λέω ποιοι είναι. Έκαναν και tweet χθες για να υπερασπιστούν την άθλια απόφασή τους να σπάσουν την απεργία των εργαζομένων. Μόνο ντροπή, μόνο ντροπή».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η ΕΣΗΕΑ έχει παραπέμψει τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ Βασίλη Παπαδρόσο και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να απολογηθούν για το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού και το σπάσιμο της χθεσινής πανελλαδικής απεργίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μορατόριουμ στην “επικίνδυνη” Τεχνητή Νοημοσύνη ζήτησε ο ΟΗΕ

Ο Ρουβίκωνας έγραψε συνθήματα στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ: Αδύναμος ο κ. Μητσοτάκης, φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο

Κάλεσμα αριστερών οργανώσεων ενάντια στα “γεράκια” του ΝΑΤΟ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα