ΑΘΗΝΑ
12:54
|
18.06.2021
Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα", επεσήμανε η Αριστοτελία Πελώνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατηγορηματική ήταν, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο απολύσεων μη εμβολιασμένων πολιτών.

“Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα”, επεσήμανε η κ. Πελώνη, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει θέσει το πλαίσιο, αναφορικά με τον εμβολιασμό των υγειονομικών, η συζήτηση για το θέμα είναι ζωηρή και θα διεξαχθεί με κατανόηση. “Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε σαφώς το πλαίσιο για το συγκεκριμένο ζήτημα στην τοποθέτησή του στη Βουλή την περασμένη Τρίτη…Είναι ένα ζήτημα για το οποίο η κυβέρνηση αναμένει την τοποθέτηση της επιτροπής βιοηθικής, για να λάβει τις αποφάσεις της, ζυγίζοντας τα πράγματα, με την απαιτούμενη κοινωνική ευαισθησία. Είναι μία ζωηρή συζήτηση, που με ενδιαφέρον θα απασχολήσει αναπόφευκτα και άλλες χώρες”, ανέφερε.

Με το βλέμμα στη διανομή των τεστ αυτοδιάγνωσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως έχει διασφαλιστεί η διανομή τους στην Επικράτεια και ότι υπάρχει συμφωνία έως τις 19 Ιουνίου. “Σεβόμαστε τη συνδρομή των φαρμακοποιών, τόσο στην επιχείρησή του εμβολιασμού όσο και στη διανομή των τεστ. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουν έτσι. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, προφανώς θα αναζητηθούν και εναλλακτικοί τρόποι”, σχολίασε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τα φαρμακεία τη διανομή των δωρεάν τεστ αυτοδιάγνωσης. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργασιακό νομοσχέδιο: Ψηφίστηκε από τη Βουλή με 158 «ΝΑΙ»-Ταφόπλακα σε οκτάωρο, απεργία

Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη ψηφίστηκε έπειτα από ημέρες δυναμικών κινητοποιήσεων, από εργαζόμενους, σωματεία και συνδικάτα, αλλά και σκληρής κριτικής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θάβει την αγωγή για τις “ματωμένες σοκολάτες” της Αφρικής

ΣτΕ σε Επιτροπή Ανταγωνισμού: Νόμιμη και συνταγματική η απομάκρυνση της Βασιλικής Θάνου

Κάθειρξη 32 ετών στον έναν από τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Χαβιέρ Βαλδές

Γλυκά Νερά: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ένταλμα σύλληψης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα