ΑΘΗΝΑ
02:56
|
25.04.2024
Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο “με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων, την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και την αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις, όπως γάμου και βαφτίσια, μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

 “Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασης, απευθύνοντας, ωστόσο, έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν προσεχτικοί και να “τηρούν τα μέτρα και τους κανόνες”.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε για τη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας είπε πως κάθε τι έχει νόημα. “Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01:30 έως τις 05:00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή τη στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μάς λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”.

 “Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες”, είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική, διευκρινίζοντας πως στις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά σε αυτές που βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές με δύο εισόδους. Τέλος, σημείωσε πως από την 1η Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν “ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων”. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι στους γάμους θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται με μουσική “αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν”.

Πηγή: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα