ΑΘΗΝΑ
19:27
|
13.06.2021
Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο “με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων, την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και την αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις, όπως γάμου και βαφτίσια, μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

 “Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασης, απευθύνοντας, ωστόσο, έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν προσεχτικοί και να “τηρούν τα μέτρα και τους κανόνες”.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε για τη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας είπε πως κάθε τι έχει νόημα. “Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01:30 έως τις 05:00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή τη στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μάς λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”.

 “Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες”, είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική, διευκρινίζοντας πως στις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά σε αυτές που βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές με δύο εισόδους. Τέλος, σημείωσε πως από την 1η Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν “ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων”. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι στους γάμους θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται με μουσική “αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν”.

Πηγή: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σημεία δειγματοληψιών από τον ΕΟΔΥ την Δευτέρα 14 Ιουνίου

Στον Διεθνή Τύπο η δίκη των τεσσάρων της Μόριας

Κορονοϊός: 358 διασωληνωμένοι, 17 θάνατοι & 297 κρούσματα

Πυροβολισμοί στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα