ΑΘΗΝΑ
05:43
|
28.04.2024
Η 63χρονη δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη αποκάλυψης, μεταδίδοντας την εκπομπή της από το σπίτι της στο Λονδίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με καρκίνο ωοθηκών έκανε απόψε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια στο αμερικανικό δίκτυο CNN Κριστιάν Αμανπούρ.

“Υποβλήθηκα σε επιτυχή εγχείριση αφαίρεσης όγκου και τώρα συνεχίζω χημειοθεραπεία, εδώ και μερικούς μήνες, με πολύ καλές προοπτικές πρόγνωσης και αισθάνομαι αυτοπεποίθηση” είπε η Κριστιάν Αμανπούρ προβαίνοντας σε μία ασυνήθιστη εξομολόγηση.

Η 63χρονη δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη της αποκάλυψης αυτής, μεταδίδοντας την εκπομπή της από το σπίτι της στο Λονδίνο, προκειμένου να εξηγήσει την επί έναν μήνα απουσία της από τα στούντιο του CNN.

Ομολόγησε πως αισθάνεται τυχερή για την άριστη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη που είχε εξασφαλίσει ενώ εξέφρασε ευγνωμοσύνη στους θεράποντες ιατρούς της αλλά και στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Δεν παρέλειψε να παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν ετησίως διαγνωστικούς ελέγχους και να μην παραμελούν την υγεία τους καθώς τα σύγχρονα ιατρικά μέσα και οι τεχνολογίες μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερο επίπεδο διάγνωσης και αγωγής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα