ΑΘΗΝΑ
11:17
|
26.04.2024
Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος δηλώνει ότι είναι καλά και ότι θα συνεχίσει να βγάζει στη φόρα τα "άπλυτα" της κυβέρνησης Ερντογάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ διέψευσε μέσω Twitter τις χθεσινές φημολογίες περί συλλήψεώς του από Τούρκους αξιωματούχους ή από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

O Πεκέρ ισχυρίστηκε στην ανάρτησή του ότι τον κάλεσαν στην αστυνομία απλά για να συζητήσουν μαζί του και διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και ότι θα συνεχίσει να βγάζει στη φόρα τα “άπλυτα” της κυβέρνησης Ερντογάν και των οικείων του.

Σύμφωνα με το bianet.org, ο Πεκέρ ανέφερε πως είχε μία “συνομιλία με τις αρχές” σχετικά με διάφορους ισχυρισμούς και απειλές που διαδίδονται εναντίον του.

“Επειδή δεν υπάρχει ένταλμα της Ιντερπόλ για μένα, είμαι επισκέπτης στη χώρα όπως όλοι οι άλλοι”, έγραψε στην ανάρτησή του.

“Δεν είμαι καταζητούμενος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Εξαιτίας αυτού, δεν είναι δυνατόν για το μεγάλο μας κράτος να διεξάγει επίσημη επιχείρηση εναντίον μου. Με αντιμετώπισαν τόσο ευγενικά όσο θα αντιμετώπιζαν οποιοδήποτε άλλο άτομο”, έγραψε ο Πεκέρ, προειδοποιώντας σε άλλο tweet του ότι θα συνεχίσει να αναρτά καυτά βίντεο στο YouTube.

Σημειώνεται πως ο Πεκέρ έχει ανεβάσει μια σειρά από βίντεο στην πλατφόρμα του YouTube, στα οποία εκτοξεύει πυρά κατά της Κυβέρνησης Ερντογάν, κατηγορώντας την για διαφθορά και σήψη σε όλα τα κλιμάκια.

Στα βίντεο και τα tweets του, τα οποία ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, ο Πεκέρ αποκαλύπτει εγκληματικές πράξεις στις οποίες συμμετείχαν πρώην και νυν κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Στις κατηγορίες του κάνει λόγο για πολιτικές δολοφονίες, διεθνές λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σεξουαλικές επιθέσεις και διαφθορά.

 Ο Πεκέρ φέρεται να βρίσκεται στο Ντουμπάι από τις 2 Μαΐου, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεό του.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι ανέβαλε επίμαχο βίντεο που θα αφορούσε στον Ερντογάν, τον οποίο αποκαλεί “αδελφό Ταγίπ”, προκειμένου να μην επιδεινώσει τη θέση του ενόψει της σημερινής συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως ο Πεκέρ αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία το 2019 για να αποφύγει τη σύλληψη και ξεκίνησε τις αποκαλύψεις του στο YouTube στις αρχές Μαΐου, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού δεν τήρησε την υπόσχεσή του για το ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στη χώρα τον Απρίλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα