ΑΘΗΝΑ
07:15
|
20.04.2024
Μεταβολές στις ώρες των απεργιακών κινητοποιήσεων λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα σωματεία και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναπροσαρμόζουν τις κινητοποιήσεις τους για αύριο Τετάρτη ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας αντί για 24ωρες απεργίες ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Συγκεκριμένα, λόγω της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων αποφασίστηκε:

Ηλεκτρικός, Τραμ: Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10 πρωί. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι τις 17:00. Τις υπόλοιπες ώρες τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή αργότερα.

Όσον αφορά το Μετρό (γραμμές 2 & 3), το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών αποφάσισε να ακολουθήσει την απόφαση του Εργατοϋπαλλικού Κέντρου Αθήνας που είναι να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία. Η απόφαση θα αλλάξει σε περίπτωση που το Ε.Κ.Α. μεταβάλλει τη δική του απόφαση.

Σημειώνεται η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ανακοινώσεις αναμένονται για τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα