ΑΘΗΝΑ
03:23
|
03.08.2021
Μεταβολές στις ώρες των απεργιακών κινητοποιήσεων λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα σωματεία και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναπροσαρμόζουν τις κινητοποιήσεις τους για αύριο Τετάρτη ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας αντί για 24ωρες απεργίες ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Συγκεκριμένα, λόγω της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων αποφασίστηκε:

Ηλεκτρικός, Τραμ: Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10 πρωί. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι τις 17:00. Τις υπόλοιπες ώρες τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή αργότερα.

Όσον αφορά το Μετρό (γραμμές 2 & 3), το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών αποφάσισε να ακολουθήσει την απόφαση του Εργατοϋπαλλικού Κέντρου Αθήνας που είναι να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία. Η απόφαση θα αλλάξει σε περίπτωση που το Ε.Κ.Α. μεταβάλλει τη δική του απόφαση.

Σημειώνεται η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ανακοινώσεις αναμένονται για τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Παράταση του μορατόριουμ στις εξώσεις ζητά η Πελόζι από τον Λευκό Οίκο

Υπόθεση Craig Murray: Το Στέμμα δεν συγχωρεί όσους μιλούν πολύ…

Κρήτη: Συλλήψεις για πλαστογραφία και ναρκωτικά

Τριπλάσια τα θύματα πλημμυρών στην κεντρική Κίνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα