ΑΘΗΝΑ
03:13
|
02.05.2024
Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της είχε προξενήσει σκούτερ, δέκα μέρες νωρίτερα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ηθοποιός Λίζα Μπέινς έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια τη Δευτέρα 16/6, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της είχε προξενήσει σκούτερ, δέκα μέρες νωρίτερα .

Η Λίζα Μπέινς που διέμενε στο Λος Άντζελες, επισκέφθηκε στις αρχές του μήνα τη Νέα Υόρκη. Ενώ περπατούσε σε δρόμο του Άπερ Ηστ Σάιντ πηγαίνοντας να συναντήσει τη σύζυγό της, Κάθριν Κράνχολντ, ένα ηλεκτρικό σκούτερ που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, την παρέσυρε τραυματίζοντάς την βαριά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με μάρτυρες, αφού χτύπησε την Μπέινς, ο οδηγός του τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας στον δρόμο αιμόφυρτη την ηθοποιό.

Η Μπέινς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Mount Sinai Morningside, όπου παρέμεινε για 10 μέρες σε κρίσιμη κατάσταση, προτού τελικά υποκύψει στα τραύματά της.

Η σύζυγος της 65χρονης είχε απεθύνει έκκληση τις προηγούμενες μέρες αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το όχημα που χτύπησε την ηθοποιό να μιλήσει στην αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συλληψη.

Η Λίζα Μπέινς γεννήθηκε στο Οχάιο και μεγάλωσε στο Κολοράντο. Σπούδασε υποκριτική στη διάσημη Σχολή Τζούλιαρντ και κατέφερε με τα χρόνια να χτίσει μια σημαντική καριέρα στη Νέα Υόρκη και το Χόλιγουντ, με συμμετοχές σε δεκάδες σειρές (“One Life to Live”, “China Beach”, “The Royal Pains” και “Nashville”) και ταινίες. Κέρδισε δημοφιλία τη δεκαετία του ’80 στο πλευρό του Τομ Κρουζ στην κλασική ταινία “Cocktail”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα