ΑΘΗΝΑ
09:24
|
06.05.2024
Μέρος του αμερικανικού και διθενή Τύπου αναζητεί τα ίχνη της Μελάνια Τραμπ, μετά την απουσία της στα 75α γενέθλια του Ντόναλντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tο πρώτο εξάμηνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μακριά από τον Λευκό Οίκο, συνέπεσε με τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά του,την περασμένη Δευτέρα στις 14 Ιουνίου, και την μεγάλη εκδήλωση γενεθλίων που πραγματοποίησε στην Εθνική Λέσχη Γκολφ στο Νιου Τζέρσεϊ.

VIDEO: 'Happy Birthday, Mr. President!' Trump family, members of Congress  celebrate Donald Trump's 75th birthday - Flipboard

Αυτή τη φορά η είδηση δεν προέκυψε από τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τα εμπρηστικά σχόλια ή από μισαλλόδοξα πολιτικά μηνύματα…αλλά από “απουσίες”.

Melania Trump: Donald Trump and I are fine - BBC News

Απουσίες που μέτρησαν αρκετά αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ και που ήταν αρκετές για να τροφοδοτήσουν σενάρια επί σεναρίων.

Funny Birthday Wishes As Donald Trump Celebrates 75th Birthday - Unkleaboki  Diary

Πρώτη στη λίστα των απόντων ήταν η Μελάνια Τραμπ. Η απουσία της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και τροφοδότησε ξανά τις φήμες περί διάστασης ή διαζυγίου που “κοντοζυγώνει” καθώς αμέσως μετά την λήξη της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η πρώην “πρώτη κυρία” μάζεψε τα πράγματά της και τον 15χρονο γιο της Μπάρον, επιλέγοντας να ζήσει (όσο γίνεται…) μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Mar-a-Lago και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Altuzarra skirt | Melania Trump's style evolution, from bride-in-couture to  sleek First Lady - Fashion

Αντίθετα ο Ντόνλαντ Τραμπ ζει εδώ και μερικούς μήνες στο Νιου Τζέρσεϊ. Και αυτός ήταν και ο λόγος που διοργάνωσε εκεί μία φιέστα γενεθλίων,όχι γιατί υπερτιμά την συγκεκριμένη επέτειο (κάθε άλλο…) αλλά γιατί ήταν μία καλή αφορμή για να μετρήσει πολιτικούς εταίρους, σύμμαχους και φίλους μιας που εξακολουθεί να πλασσάρεται ψηλά στις πρώτες θέσεις δημοτικότητας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να γεμίζει ελπίδες για την διεκδίκηση του χρίσματος του κόμματος στις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2024.

H Mελάνια Τραμπ, πάντως, λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Ντόναλντ, εθεάθη στη Νέα Υόρκη…

Άλλη μία απουσία που συζητήθηκε ήταν αυτή της κόρης του Ιβάνκα, η οποία δεν είχε κρύψει τις πολιτικές της φιλοδοξίες στη διάρκεια της προεδρικής θητείας του πατέρα της αλλά άρχισε να κρατά αποστάσεις αφότου έχασε τις εκλογές και ειδικά αφότου ο πρώην πρόεδρος συνέχισε να επιμένει στα περί “κλοπής” της εκλογικής του “νίκης” από τους Δημοκρατικούς…

Καίει την Ιβάνκα Τραμπ η πρώην «κολλητή» της -Είναι κακομαθημένη, ξιπασμένη  και σνομπ | ΣΚΑΪ

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην είχε στην επέτειο των γενεθλίων του την σύζυγο και τον 15χρονο γιο του, τον έτερο μεγαλύτερο γιο Έρικ ή την κόρη του Ιβάνκα.

Έίχε όμως τον άλλο του γιο, τον Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο ο οποίος φρόντισε να διαλαλήσει την φιέστα γενεθλίων του πατέρα του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με πρώτο το Ίνσταγκραμ.

Πηγές προσκείμενες στην πρώην “πρώτη κυρία” των ΗΠΑ μιλώντας σε δημοσιογράφους θέλησαν να διαψεύσουν την φημολογία περί “τρικυμίας” στον έγγαμο βίο με τον Ντόναλντ Τραμπ.

“Η Μελάνια δεν αλλάζει τον τρόπο ζωής της, μετά τον Λευκό Οίκο. Θα πηγαινοέρχεται το καλοκαίρι μεταξύ Νέας Υόρκης και Νιου Τζέρσεϊ” με την Φλόριντα να παραμένει η “σταθερή βάση της”. Και οι πηγές αυτές κατέληξαν, κόβοντας τα περιθώρια για συνέχιση της κουβέντας: “Και θα συναντήσει τον σύζυγό της εάν και όταν τα προγράμματά τους συμπέσουν”…

Donald Trump's Mar a Lago Estate Facts and Pictures - Mar-a-Lago History  And Photos
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα