ΑΘΗΝΑ
12:38
|
03.07.2026
Προέκυψαν νέα στοιχεία – Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Αλόννησο για να παραλάβει τον πιλότο σύζυγο του 20χρονου θύματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στην Αλόννησο για να παραλάβει και να μεταφέρει τον σύζυγο του θύματος της ληστείας στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να ανατρέπουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση. Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η διαλεύκανση του εγκλήματος είναι θέμα χρόνου, λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ., και η σύλληψη των δραστών θεωρείται σίγουρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος και από τις κάμερες ή το σπίτι δεν προέκυψαν ευρήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα