ΑΘΗΝΑ
15:50
|
25.04.2024
Ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ύποπτος φυγής και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων - Τι δήλωσε ο συνήγορός του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι τα κακουργήματα της:

  • Ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση 
  • Κακοποίησης ζώου

Τα πλημμελήματα είναι αυτά της:

  • Ψευδούς καταγγελίας καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • Ψευδούς κατάθεσης κατ´ εξακολούθηση

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότος, αλλα και γιατί κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

O κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο πιθανότατα θα ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για την απολογία του. Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του είναι “συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν”. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο κατηγορούμενος “ξαλάφρωσε” με την ομολογία του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε μετά από πολύωρη κατάθεση ότι σκότωσε τη σύζυγό του, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους. Πρόσθεσε ότι ενήργησε μόνος χωρίς συνεργό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρανακριτικά ο συζυγοκτός ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έπαθα σοκ όταν το κατάλαβα, σκέφτηκα το παιδί”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα