ΑΘΗΝΑ
06:22
|
02.05.2024
Ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζεται να καταγράψει τον πολυτάραχο βίο του, γεγονός που αναμένεται να αναστατώσει το Πανελλήνιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ηλίας Ψινάκης καταγράφει τον πολυτάραχο βίο του προκειμένου να τον μεταφέρει αργότερα σε βιβλίο.

Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα και Δανδής του στυλ, έχει ήδη αφηγηθεί όπως μαθαίνουμε την πολύκροτη ζωή του και οι αφηγήσεις αυτές καταγράφηκαν με στόχο να απομαγνητοφωνηθούν και να γίνουν αργότερα βιβλίο και τηλεοπτική εκπομπή.

Λέγεται ότι είναι αποφασισμένος να μιλήσει “έξω από τα δόντια” για όλους και για όλα, γεγονός που αναμένεται να αναστατώσει το Πανελλήνιο.

Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος έγκειται στο ότι η αυτοβιογραφία του δεν δακτυλογραφείται αλλά μαγνητοσκοπείται, σαν μία ταινία. Στην αφήγηση συμμετέχουν ηχηρά ονόματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το διεθνές τζετ σετ, οι οποίοι διηγούνται με τη σειρά τους περιπέτειες που έχουν περάσει μαζί.

Το υλικό της αφήγησης είναι πρωτογενές και κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της. Ωστόσο ακούγεται ότι οι ιστορίες θα αναφέρονται σε λαμπερούς αστέρες της παγκόσμιας σόου μπιζ όπως ο Μικ Τζάγκερ, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ο Βαλεντίνο και ο Βερσάτσε, αλλά και σε γαλαζοαίματους γόνους, βασιλείς και πρίγκιπες όπως και σε πολλές ακόμα διάσημες προσωπικότητες, από καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, επιστήμονες και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών.

Δεν θα λείπουν όμως και τα δυνατά ονόματα και οι ιστορικές προσωπικότητες της ημεδαπής όπως οι Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τσαρούχη, Χατζιδάκι, Χορν, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ιόλας κ.α. Στο βίντεο-βιβλίο θα υπάρχει συνοδευτικό ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, βίντεο αλλά και ντοκουμέντα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ο Ηλίας Ψινάκης έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα και ορκίστηκε δήμαρχος τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της περιοχής, το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα πέρασε ομόφωνα ψήφισμα που απαιτούσε την παραίτησή του. Ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε να παραιτηθεί καταγγέλλοντας το δημοτικό συμβούλιο για διαπόμπευσή του και ανθρωποφαγία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα