ΑΘΗΝΑ
16:34
|
26.04.2024
Συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους στην περιοχή Χαριά του Πύργου - Τουλάχιστον δύο νεκροί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας, καθώς μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος με τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες συνετρίβη στην περιοχή Χαριά του Δήμου Πύργου. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημερωσης, το αεροσκάφος έπεσε σε αυλή σπιτιού στην πειροχή και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

Όπως μεταφέρει το ilialive.gr, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο χειριστής του αεροσκάφους ήταν έμπειρος και καταγόταν από το χωριό όπου συνετρίβη το αεροσκάφος. Ο συγκυβερνήτης φέρεται να ήταν εθελοντής πυροσβέστης από την Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, φαίνεται πως δεν υπάρχουν τραυματίες από τη συντριβή, της οποίας τα αίτια θα διερευνηθούν, ενώ το σκάφος έχει καεί ολοσχερώς (μόνο ένα μικρό τμήμα του έχει απομείνει).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα