ΑΘΗΝΑ
06:14
|
04.05.2024
«Είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη κληθείσα να σχολιάσει την καταγγελία για βασανισμό,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εμφανή αμηχανία αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στην καταγγελία για βασανισμό του Γεωργιανού υπηκόου που είχε συλληφθεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Αριστοτελία Πελώνη ερωτηθείσα σχετικά, αφού έκανε λόγο για «ένα πολύ ειδικό θέμα», ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Μάλιστα, η Αριστοτελία Πελώνη, σε μία προσπάθεια να λάβει αποστάσεις το Μέγαρο Μαξίμου από το θέμα, σημείωσε ότι «είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.».

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την πρόθεση  της κυβέρνησης με αφορμή το έγκλημα των γλυκών Νερών να προχωρήσει σε αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για ειδεχθή εγκλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Γεωργιανός μιλώντας στο δεύτερο δημοφιλέστερο κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV) – την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά την ομολογία του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είχε αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες με είχαν δεμένο σε μία καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας συνέχιζε ο άλλος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα