ΑΘΗΝΑ
02:15
|
28.04.2024
Ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να υποβαθμίσει τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας για να δείξει πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη δικαστικού λειτουργού και Εισαγγελέα κρίθηκε απόψε ο 33χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος που που ομολόγησε το φόνο της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή ο Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να “απαλύνει” το προφίλ του στυγνού δολοφόνου και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ ζήτησε «μια μεγάλη συγγνώμη».

Κατά πληροφορίες δικαστικών κύκλων, ο 33χρονος δράστης επιχείρησε στη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας να υποβαθμίσει τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που καταγράφουν προμελέτη του εγκλήματος, με σκοπό μία μελλοντική επιεικέστερη ποινή.

Με αυτό το σκεπτικό ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος ζήτησε από τον ανακριτή αφενός τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Αφετέρου, ζήτησε την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τού ώστε να δώσουν “πλήρη εικόνα” για τη έγγαμη σχέση του με το θύμα.

Επανέλαβε, ως εκ τούτου, στον ανακριτή την εκδοχή της “έντασης” ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε “άθελά του” στον φόνο της Καρολάιν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα