ΑΘΗΝΑ
15:27
|
31.07.2021
Για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, μίλησε ο επικεφαλής της Οικολογίας-Αλληλεγγύης, Μιχάλης Τρεμόπουλος μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου εξακολουθεί να αναρρώνει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, μίλησε ο επικεφαλής της Οικολογίας-Αλληλεγγύης και πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου εξακολουθεί να αναρρώνει.


“Ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι’ αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο (…) Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά”, αποκάλυψε ο κ. Τρεμόπουλος στο ΟPEN το πρωί της Τρίτης (22/6).


“Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ”, τόνισε και σημείωσε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορονοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Υπενθυμίζεται πως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όταν ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Άλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος εξήλθε της ΜΕΘ όπου βρισκόταν διασωληνωμένος για περισσότερο από δύο μήνες έχοντας νοσήσει από κορονοϊό.


“Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει). ‘Hasta la victoria siempre, δεν τα παρατάω ποτέ!’, είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook συνοδεύοντας της με το video της εξόδου του από τη ΜΕΘ.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΣΥΡΙΖΑ-Μωραΐτης: «Ντροπή για την Πολιτεία όσα είπε ο Ιακωβίδης»

Γ. Δραγασάκης: Η τεχνητή αισιοδοξία που καλλιεργεί η κυβέρνηση, αυξάνει το έλλειμμα εμπιστοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαθεσιμότητα των δυο αστυνομικών κατόπιν εορτής δεν αποτελεί άλλοθι (upd.)

ΚΚΕ: H κυβέρνηση δεν παίρνει ουσιαστικά μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα