ΑΘΗΝΑ
05:48
|
25.04.2024
“Η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν και παραμένει αγαπημένο σπορ του ΣΥΡΙΖΑ”, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν και παραμένει αγαπημένο σπορ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε υπερψήφισαν έκθεση εναντίον του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, η νομοθέτηση του οποίου είναι άλλωστε αρμοδιότητα των εθνικών κοινοβουλίων. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά στηρίζει αυτό το δικαίωμα των γυναικών”, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης απαντώντας στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Είναι λυπηρό ο ΣΥΡΙΖΑ, για πολλοστή φορά, να ευτελίζει τις διαδικασίες του Ευρωκοινοβουλίου για να δημιουργεί εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας και να διασπείρει συνεχώς fake news λόγω πολιτικής ένδειας”, προσθέτει.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρη Παπαδημούλη, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση. “Η προσπάθειά τους απέτυχε παταγωδώς”, σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “οπισθοδρόμηση και υποκριτική διγλωσσία” από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα