ΑΘΗΝΑ
20:23
|
15.05.2024
Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τη φρενίτιδα για έναν ρόλο κομπάρσου στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γραπτά μηνύματα με απώτερο στόχο την απόσπαση προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων στέλνουν επιτήδειοι σε άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν ως κομπάρσοθ στην ταινία “The Enforcer” που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.  

Η εταιρεία παραγωγής εφιστά την προσοχή του κοινού και επισημαίνει ότι ύστερα από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς, έγινε γνωστό πως αριθμός των extras που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call, δηλαδή της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για ακρόαση στο κινητό τους τηλέφωνο και δη από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις [email protected], [email protected].

Τα παράνομα SMS, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων όπως ΑΦΜ, αριθμού πιστωτικής κάρτας κ.ά και είναι κακόβουλα. Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

 Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει “χακάρισμα” των e-mails του τμήματος κάστινγκ και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης των.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται στην Θεσσαλονίκη. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της παραγωγής. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Χιλιάδες Καναδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά τη δολοφονική απόπειρα -Γνωστός λογοτέχνης ο φερόμενος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα