ΑΘΗΝΑ
04:50
|
20.04.2024
Ο Ματ Χάνκοκ συνελήφθη επ' αυτοφώρω σε παθιασμένο τετ-α-τετ με την 43χρονη πολυεκατομμυριούχο Τζίνα Κολάντάτζελο, που εργάζεται στο πλευρό του από τον Μάρτιο του 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα “πράσα” με τη στενή συνεργάτιδά του πιάστηκε, ο Βρετανός υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, παρότι φορούσε τη βέρα στο δεξί. Κάμερα κλειστού κυκλώματας ασφαλείας, τον κατέγραψε να φιλιέται παθιασμένα με τη λομπίστρια σύμβουλό του έξω από διάδρομο του Υπουργείου.

Ο 42χρονος Βρετανός Δον Ζουάν, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε παθιασμένο τετ-α-τετ με την 43χρονη σύμβουλό του Τζίνα Κολάντάτζελο, που εργάζεται στο πλευρό του από τον Μάρτιο του 2020.

Ο φακός της κάμερας απαθανάτισε τον υπουργό να θωπεύει σε χαμηλό σημείο του σώματός της την εκατομμυριούχο Τζίνα, ακριβώς έξω από το γραφείο του Υπουργείου Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαΐου.

Η “Sun” αναφέρει ότι υπουργός και σύμβουλος διατηρούσαν κρυφό ειδύλλιο, ωστόσο μυστήριο παραμένει αν συνεχίζουν να είναι μαζί μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Ματ Χάνκοκ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια και είναι πατέρας τριών παιδιών. Η σύζυγός του Μάρθα έδειχνε αρκετά σοβαρή και λυπημένη καθώς έβγαινε σήμερα (25/6) το πρωί από το σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο. Αν και φορούσε ακόμη το γαμήλιο δαχτυλίδι της, απέφυγε να σχολιάσει στους δημοσιογράφους την ατασθαλία του υπουργού.

Σημειωτέον, η Κολαντάντζελο, είναι πολυεκατομμυριούχος διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας μόδας και ειδών σπιτιού Oliver Bonas, την οποία έχει ιδρύσει ο σύζυγός της, Όλιβερ Τρες. Είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών όπως και ο υπουργός.

Η προσοχή στρέφεται κυρίως στη διαδικασία διορισμού της Κολαντάντζελο στο Υπουργείο Υγείας, αρχικά σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενης μη εκτελεστικής διευθύντριας στο υπουργείο.

 Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η “Daily Mail”, τρίζει η καρέκλα του Ματ. Η πηγή τόνισε πως “είναι σοκαριστικό ότι ο κ. Χάνκοκ είχε κρυφή σχέση εν μέσω της πανδημίας με μία σύμβουλο, την οποία προσέλαβε με δημόσιο χρήμα”. Άλλη πηγή ανέφερε επίσης, πως ο Χάνκοκ δεν παίρνει καμία σοβαρή απόφαση αν δεν το συζητήσει πρώτα με την Τζίνα.

Πέρυσι οι Sunday Times είχαν υποστηρίξει ότι ο κ. Χάνκοκ δεν είχε δηλώσει ως όφειλε το διορισμό της νέας του συμβούλου.

Η αποκάλυψη έρχεται τη στιγμή που ο υπουργός Υγείας δέχεται μεγάλη πίεση για τους χειρισμούς του στο μέτωπο της πανδημίας κι αφότου αποκαλύφθηκαν τα μηνύματα του Μπόρις Τζόνσον στα οποία τον αποκαλεί “άχρηστο”.

Οι Εργατικοί της αντιπολίτευσης σημείωσαν ότι πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια ως προς το κατά πόσο ο διορισμός της Κολαντάντζελο συνιστά παραβίαση κανόνων ή σύγκρουση συμφερόντων.

Σημειώνεται δε ότι ο Χάνκοκ έχει δεχθεί κριτική πρόσφατα για την απονομή συμβολαίων του συστήματος υγείας NHS σε εταιρείες φίλων και συγγενών.

Ωστόσο, περισσότερο αλληλέγγυος με τον συνάδελφό του φαίνεται να είναι ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς. “Πρόκειται για μία προσωπική ιστορία. Ο υπουργός εργάζεται πολύ σκληρά για την εξέλιξη της εμβολιαστικής διαδικασίας και θα το αφήσω εκεί”, σχολίασε.

“Προφανώς αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα για τον ρόλο που του έχει ανατεθεί” συνέχισε, τονίζοντας ότι “οποιοσδήποτε διορισμός στον κρατικό μηχανισμό γίνεται υπό αυστηρό έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης”.

Ο Ματ Χάνκοκ αν και αρνήθηκε να παραιτηθεί, δήλωσε πως “απογοήτευσε πολλούς” και απολογήθηκε για την παραβίαση των μέτρων της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα