ΑΘΗΝΑ
12:59
|
23.04.2024
Τρία εκατομμύρια δολάρια για τέσσερις μήνες νοσηλείας ζήτησαν από Αμερικανό σε ένα νοσοκομείο...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηλεκτροσόκ έπαθε ένας Αμερικανός όταν πήρε τον λογαριασμό, προ ημερών, από το λογιστήριο νοσοκομείου στο οποίο είχε νοσηλευτεί επί τέσσερις μήνες, μετά τη μόλυνσή του με κορονοϊούς covid-19.

Σύμφωνα με σημερινό, σχετικό ρεπορτάζ στη βρετανική εφημερίδα The Independent, το λογιστήριο του νοσοκομείου, ούτε λίγο, ούτε πολύ, απαίτησε την καταβολή περίπου 3.000.000 δολαρίων!

Βλέποντας το τεράστιο ποσό, ο άτυχος ασθενής που ονομάζεται «Al», όταν ανέκτησε σχετική ψυχραιμία, διαπίστωσε ότι του χρέωσαν 325.000 δολάρια για την παραμονή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, άλλα 405.000 δολάρια για κόστη φαρμάκων και κάπου 108.000 δολάρια για φυσικοθεραπείες. Το πιο δαπανηρό από όλα αποδείχθηκε η τοποθέτησή του σε μηχάνημα τεχνητής αναπνοής, που του χρεώθηκε 550.000 δολάρια!

Το συνολικό, ακριβές ποσό του λογαριασμού του νοσοκομείου έφθασε τα 2.850.776 δολάρια!

Ο Αμερικανός ασθενής, που θεραπεύτηκε αλλά πιθανότητα να ξανα-χρειαστεί νοσοκομείο μετά το λογαριασμό-φωτιά, ανέβασε το λογαριασμό σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως το Τικ Τοκ, με το λογαριασμό @letstalkaboutbusiness,

Τα σχόλια χιλιάδων ατόμων ήταν ιδιαίτερως καυστικά για το εξωπραγματικά δαπανηρό σύστημα υγείας στις ΗΠΑ και τις ανύπαρκτες υποδομές σε δημόσια ιατρική περίθαλψη, με αρκετούς από τους θεατές του βίντεο να του συνιστούν την επόμενη να ταξιδέψει μέχρι τον Καναδά ώστε να νοσηλευτεί δίχως να τον “μαδήσουν”…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα