ΑΘΗΝΑ
08:34
|
19.04.2024
Η καταγγέλουσα κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό τονίζοντας πως απείλησε να τη σκοτώσει "όπως ο πιλότος τη γυναίκα του"...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ανακρίτρια Ρόδου απολογήθηκε σήμερα (25/6) το μεσημέρι, 39χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 27χρονη σύζυγό του.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, και αφού είχε προηγηθεί η καταγγελία της 27χρονης συζύγου του, η οποία καταγγέλλει τον σύζυγό της τόσο για βιασμό, όσο και για άσκηση ψυχολογικής και λεκτικής βίας.

Πιο αναλυτικά, η 27χρονη κοπέλα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μετέβη στις 23 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ στις 22.30 ο σύζυγός της με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή», η ίδια είπε πως είναι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια με τον 39χρονο και από την αρχή του έγγαμου βίου τους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μαζί του.

Η 27χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι συνεχώς της φέρεται με βία (είτε σωματική είτε λεκτική είτε ψυχολογική), ενώ την απειλεί, την βρίζει και την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή, με το τελευταίο περιστατικό να λαμβάνει χώρα το βράδυ της 22ας Ιουνίου, με την καταγγέλλουσα να ισχυρίζεται πως ο δράστης κατά τη διάρκεια του βιασμού της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι γνωρίζονται 12 έτη και είναι παντρεμένοι 10. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και ότι την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν…”τσακωμοί, χωρίς όμως βία”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα