ΑΘΗΝΑ
15:10
|
11.05.2024
Δύο οι τραυματίες χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους – Ο δράστης φέρεται να “μιλά γερμανικά και να είναι 20 με 30 ετών”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην Ερφούρτη της ανατολικής Γερμανίας, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο MDR.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άλλους άνδρες, ηλικίας 45 και 68 ετών, ενώ στη συνέχεια διέφυγε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 06:0 το πρωί τοπική ώρα, ενώ η αστυνομία έχει αναπτύξει χερσαίες δυνάμεις και ένα ελικόπτερο σε αναζήτηση του δράστη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης “μιλά γερμανικά και είναι 20 με 30 ετών”, ενώ έχει ανοιχτά μαλλιά και μια ουλή στο πρόσωπο. Τα κίνητρά του δεν είναι ακόμη γνωστά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών, σε κεντρική πλατεία του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν έξι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εντοπίστηκαν 24 μετανάστες σε βραχώδες σημείο στην Τήλο

Πολωνία: Νέοι φράχτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία

H Γερμανία στη δίνη της πολιτικής βίας

ΗΠΑ: Βουτιά στο ποσοστό κατανάλωσης, χαμηλότερο επίπεδο για το εξάμηνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα