ΑΘΗΝΑ
05:01
|
27.04.2024
“Τι θα γινόταν αν το παιδί πέθαινε μέσα στο αυτοκίνητό μου”, διερωτήθηκε ο επαγγελματίας οδηγός μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επαγγελματίας οδηγός ταξί κατήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ότι συνοδεία πολιτικού σταμάτησε σήμερα το πρωί το όχημά του ενώ μετέφερε τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο για να περάσει κάποιος “επίσημος”.  

Μιλώντας στον σταθμό, ο οδηγός ταξί περιέγραψε πως σήμερα το πρωί, μετέφερε στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό – ένα παιδί που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, μαζί με τους γονείς του. Ο οδηγός κινούνταν με αναμμένα τα αλάρμ του αυτοκινήτου και το χέρι στην κόρνα, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να του ανοίγουν τον δρόμο.

 Όπως όμως καταγγέλλει ο επαγγελματίας οδηγός, την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας, μία μηχανή υψηλού κυβισμού μπήκε μπροστά από το ταξί ζητώντας του να περιμένει ώσπου να περάσει ένας πολιτικός με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο οδηγός ταξί του επισήμανε ότι μεταφέρει επείγον περιστατικό με παιδί που αιμορραγεί αλλά ο οδηγός της μηχανής του απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία, όπως καταγγέλλει, δίνοντας προτεραιότητα στον επίσημο. “Τι θα γινόταν αν το παιδί πέθαινε μέσα στο αυτοκίνητο;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα