ΑΘΗΝΑ
17:30
|
18.05.2024
"Ο 'πατερούλης' δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών" αναγραφόταν στο πανό των φερόμενων θυμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά του ιερέα στο Αγρίνιο, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών και κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε σήμερα Δευτέρα (28/6) στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για να απολογηθεί στον εισαγγελέα και εισήλθε από πλαϊνή είσοδο ώστε να αποφευχθεί η επαφή του με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το karvasaras, η άφιξή του στο δικαστήριο έγινε αντιληπτή από τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν κατά του ιερέα προπηλακίζοντάς τον: “Kρεμάλα πουσ@@παπα”, φώναζαν μεταξύ άλλων.

Αγρίνιο: Συγκέντρωση έξω από το δικαστήριο που απολογείται ο 49χρονος ιερέας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.06.2021

Σημειώνεται ότι ο ιερέας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επ’ αορίστον από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του Μητροπολίτη κ. Κοσμά.

Έξω από το δικαστήριο, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των φερόμενων θυμάτων του ιερέα συγκεντρώθηκαν στο σημείο κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν: “Ο ‘πατερούλης’ δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών”.

Αγρίνιο: Συγκέντρωση έξω από το δικαστήριο που απολογείται ο 49χρονος ιερέας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.06.2021

Σημειώνεται πως δύο αδελφές ηλικίας 27 και 20 ετών, κατήγγειλαν σήμερα τον ιερέα για ασέλγεια και βιασμό. Η 20χρονη επεσήμανε πως ο συλληφθείς την είχε βιάσει όταν ήταν στην τρυγερή ηλικία των 13 ετών.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 49χρονου, εντοπίστηκαν γυμνές φωτογραφίες των εν λόγω κοριτσιών, αλλά και άλλων ανηλίκων.

Φωτογραφίες: karvasaras

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Βίαιες διαδηλώσεις μαίνονται στη Νέα Καληδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα