ΑΘΗΝΑ
12:52
|
26.04.2024
Μετά τη διαδικτυακή ξιφομαχία των δύο ανδρών και την ανταλλαγή βαριών κατηγοριών, ο Ανδρέας Ψυχάρης κατέθεσε αγωγή εναντίον του Κωσταντίνου Μπογδάνου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγωγή εναντίον του βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, κατέθεσε ο πρώην “γαλάζιος” βουλευτής, Ανδρέας Ψυχάρης, γιος του Σταύρου Ψυχάρη.

 “Καλημέρα. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας κατά του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου”, ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Αν και ο Ανδρέας Ψυχάρης δεν αναφέρει τον λόγο που κινήθηκε νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όλοι θυμούνται τη διαδικτυακή ξιφομαχία τους στο Twitter και τις βαριές κατηγορίες που ανταλλάσσουν οι δύο άνδρες από τον Μάιο.

Θα με μηνύσετε για τη λέξη ‘δολιοφθορά’; Εμπρός, λοιπόν. Ζητώ προκαταβολικά την άρση της ασυλίας μου. Διότι, κε Ψυχάρη, έχετε μπερδευτεί. Εγώ δεν είμαι υπάλληλός σας να μου απευθύνεστε με προστακτικές. Είμαι αυτοδημιούργητος επαγγελματίας και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ” είχε πει μεταξύ άλλων ο Μπογδάνος στον Ψυχάρη ο οποίος τον επιβεβαίωσε με την κατάθεση της αγωγής.

Οι δύο βουλευτές είχαν ανταλλάξει βαριές κατηγορίες τον Μάιο με αφορμή τον φόνο στα Γλυκά Νερά.

Τη σπίθα έβαλε μια ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που αναφερόταν στο θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Ο Κ. Μπογδάνος έγραψε:

Πάντως, η 2η Τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ (1791) επιτρέπει την οπλοκατοχή και την οπλοφορία όχι για λόγους αυτοπροστασίας από την εγκληματικότητα, αλλά ώστε να μπορούν οι πολίτες να αντισταθούν σε μια κυβέρνηση, αν αυτή επιδιώξει να καταλύσει το Σύνταγμα και τους νόμους…“.

Δηλαδή με αυτή την λογική οι αγανακτισμένοι του 2010/12 θα μπορούσαν να πάρουν τα όπλα κατά των κυβερνήσεων @GPapandreou και Παπαδήμου; Τρομάζω με αυτού του είδους τον διάλογο από βουλευτή @bogdanosk @serkot65” απάντησε ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Αίσθηση προκάλεσε της Δευτέρα (28/6) και η δημόσια κριτική του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκπομπής “Out of the Box”, στο Timeline ο -γνωστός για τις υπερσυντηρητικές θέσεις του-βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

“Αν συνεχίσει έτσι ο Χρυσοχοϊδης και βγει ο Λοβέρδος στο ΠΑΣΟΚ, θα έχω σοβαρή αντιπολίτευση από τα δεξιά…”, είπε αρχικά και κατέληξε συμπληρώνοντας: “Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Κινητοποίηση φοιτητών έξω από τα γραφεία της CVC

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Σάντερς προς Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λέει κανείς ότι έχετε σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Ιερώνυμος: Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος, ούτε άλλος πολιτικός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα