ΑΘΗΝΑ
05:28
|
27.04.2024
Σε τουλάχιστον 16 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανασυρθεί νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα την προηγούμενη εβδομάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τουλάχιστον 16 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανασυρθεί νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοίνωσε η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, την ώρα που 147 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

«Εντοπίσαμε ακόμη τέσσερα θύματα. Ο αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 16», δήλωσε η δήμαρχος Ντανιέλα Λεβίν Κάβα σε συνέντευξη Τύπου. Η Κάβα υποσχέθηκε παράλληλα πως θα εργαστεί με κάθε τρόπο για την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πληγέντες, ενώ διευκρίνισε ότι η έρευνα για την αποσαφήνιση των αιτιών της τραγωδίας θα πάρει χρόνο, με τις δημοτικές αρχές να στηρίζουν -κατά την δήμαρχο πάντα- κάθε προσπάθεια διερεύνησης.

Πάνω από 200 πυροσβέστες και μέλη διασωστικών ομάδων συνεχίζουν να εργάζονται μέχρι σήμερα στο πλαίσιο της επιχείρησης διάσωσης.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των αγνοουμένων είναι και ο 21χρονος Έλληνας ομογενής, Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος βρισκόταν σε διαμέρισμα φίλου του ως φιλοξενούμενος στην πολυκατοικία αυτή. 

Πηγές: NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα