ΑΘΗΝΑ
21:49
|
15.05.2024
Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο πατέρας της θα συνεχίσει να ελέγχει κάθε σημαντική απόφαση της τραγουδίστριας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικαστήριο στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να την αποδεσμεύσει από την κηδεμονία του πατέρα της, μια συμφωνία που έχει εκχωρήσει στον Τζέιμι Σπίαρς τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων της κόρης από το 2008.  

Ο δικηγόρος της πρώην μεγάλης σταρ της ποπ μουσικής δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του “φοβάται τον πατέρα” της. Το αίτημα για τον αποκλεισμό του Τζέιμι Σπίαρς από τη συμφωνία της κηδεμονίας κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο Τζέιμς Σπίαρς, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν ότι αν και απορριπτική η απόφαση του δικαστή στο Λος Άντζελες, δεν φαίνεται να συνδέεται με την κατάθεση που έδωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τηλεφώνου την περασμένη εβδομάδα. Η φορτισμένη συναισθηματικά κατάθεση της Σπίαρς διήρκησε 23 λεπτά. Ζήτησε τον τερματισμό της “καταχρηστικής” κηδεμονίας από τον πατέρα της τα τελευταία 13 χρόνια, δηλώνοντας: “Το μόνο που θέλω είναι τη ζωή μου πίσω”, όπως είπε χαρακτηριστικά η 39χρονη σήμερα τραγουδίστρια. Αποκάλυψε ότι πατέρας της τη νάρκωνε, της χορηγούσε χάπια για την κατάθλιψη παρά τη θέλησή της και ότι την απέτρεπε από το να ξαναγίνει μητέρα. Βάσει της συμφωνίας απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους.

“Το αίτημα να ανασταλεί άμεσα η ιδιότητα του Τζέιμς Π. Σπίαρς μετά τον διορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνια ως μοναδικός κηδεμόνας της περιουσίας της απορρίπτεται μετ’ επιφυλάξεως παντός δικαιώματος”, δήλωσε η δικαστής Μπρέντα Πένι, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το CNN. Για την απόφαση δεν λήφθηκε υπόψιν η κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως ανέφερε η δικαστής η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να καταθέσει η ίδια επίσημο αίτημα για να τερματιστεί αυτή η ιδιαίτερη συμφωνία κηδεμονίας. Οι δικηγόροι του Τζέιμι Σπίαρς ζήτησαν από το δικαστήριο να ερευνήσει εάν οι καταγγελίες της σταρ για κακοποίηση από τον πελάτη τους ευσταθούν.

 Δεκάδες φίλοι της τραγουδίστριας και μέλη του κινήματος # FreeBritney συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο για να διαδηλώσουν υπέρ της “ανεξαρτησίας” της και δήλωσαν απογοητευμένοι από τη δικαστική απόφαση.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα