ΑΘΗΝΑ
23:11
|
21.05.2024
Αυτή είναι η «επόμενη εκδοχή της χώρας» και η «εικόνα της νέας Ελλάδας» σχολιάζουν δηκτικά οι Διοικητικοί δικαστές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για επίμονη αδιαφορία κατηγορεί η με ανακοίνωσή της η Ένωση Διοικητικών Δικαστών το υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα λειτουργίας των Διοικητικών Δικαστηρίων σήμερα ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής.

Όπως αναφέρουν υπό συνθήκες ακραίου καύσωνα, δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι, «καλούνται να εργαστούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας, σε επταώροφα γυάλινα κτήρια, χωρίς κλιματισμό που δεν λειτουργεί επί τριετία, αλλά και χωρίς ανελκυστήρες που δεν λειτουργούν επί εβδομάδες».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ «ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣhttps://edd.gr/index.php/20-updating/press-releases/390-press-release-1jul21

Posted by Ένωση Διοικητικών Δικαστών on Thursday, July 1, 2021

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η «ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Η επί τριετία ασχεδίαστη τακτική και επίμονη αδιαφορία του Υπουργού Δικαιοσύνης για τα προβλήματα λειτουργίας των Διοικητικών Δικαστηρίων σήμερα ξεπερνά κάθε όριο ανοχής.

Υπό συνθήκες ακραίου καύσωνα, Δικαστικοί Λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι, καλούνται να εργαστούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας, σε επταώροφα γυάλινα κτήρια, χωρίς κλιματισμό που δεν λειτουργεί επί τριετία, αλλά και χωρίς ανελκυστήρες που δεν λειτουργούν επί εβδομάδες.

Αυτή είναι η «επόμενη εκδοχή της χώρας» και η «εικόνα της νέας Ελλάδας».

Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την Κυβέρνηση να επιδείξουν υπευθυνότητα και να διασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την λειτουργία της Διοικητικής Δικαιοσύνης.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΦΕΤΗΣ Δ.Δ.           ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ Δ.Δ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα