ΑΘΗΝΑ
16:20
|
08.06.2026
Η Δικοινοτική Ομάδα Επαφής και τα Ηνωμένα Έθνη καταβάλλουν προσπάθειες για απελευθέρωσή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρας ηλικίας 71 ετών συνελήφθη χθες Πέμπτη το απόγευμα από τους Τούρκους στη περιοχή Αθηένου και κρατείται.  Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου, γυναίκα μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου και ανέφερε ότι οι Τούρκοι συνέλαβαν τον σύζυγο της εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηένου.

Συγκεκριμένα ο άνδρας χθες γύρω στις πέντε το απόγευμα βρισκόταν στο περιβόλι του που συνορεύει με τη νεκρή ζώνη, συνοδευόμενος από το σκύλο του.

Σε κάποια στιγμή ο σκύλος φαίνεται να διέφυγε της προσοχής του 71χρονου και πέρασε στη νεκρή ζώνη. Ο άνδρας τον ακολούθησε για να τον φέρει πίσω, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους Τούρκους εντός της νεκρής ζώνης. Ο 71χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του και της ανέφερε το περιστατικό και η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Η  Δικοινοτική Ομάδα Επαφής και τα Ηνωμένα Έθνη καταβάλλουν προσπάθειες για απελευθέρωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γαλλία θα επανεξετάσει 70.000 καταγγελίες για βία κατά ανηλίκων μετά τον θάνατο κοριτσιού

Φωτιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι – Μήνυμα από το 112 

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Προσφυγικές Πολυκατοικίες: «Μνημεία από το παρελθόν, παραδείγματα για το μέλλον»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα