ΑΘΗΝΑ
18:17
|
08.05.2024
Δείπνο πολλών αστέρων στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς και Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ το πρωθυπουργικό ζεύγος Μητστοτάκη-Γκραμπόφσκι, ως προσκεκλημένο του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ, οι οποίοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο όπου και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, συμμετείχαν και ο μεγιστάνας επικεφαλής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο δημοφιλής ηθοποιός Τoμ Χανκς και η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον αλλά και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

H βραδιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για το πώς θα γυριστούν κι άλλες χολυγουντιανές υπερπαραγωγές στη χώρα μας.


Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν ξανασυναντήσει στην Αντίπαρο το ζεύγος Χανκς-Γουίλσον, ανεβάζοντας αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Instagram (η φωτογραφία είναι από αυτή τη συνάντηση).

Σημειώνεται, ότι με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που κάνουν κάθε χρόνο διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο όπου έχουν και δικό τους σπίτι, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019. Την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού και της συζύγου του είχε υπογράψει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Εδώ και μερικές ημέρες η παρέα των Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ μαζί με τον Άντερσον Κούπερ, κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό “Eos” του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ. Το Σάββατο η παρέα βρέθηκε και στη Σίφνο όπου δείπνησε σε ονομαστό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν νέο ομαδικό τάφο στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας

Πιερρακάκης στο Βατικανό: Απαράδεκτη απόφαση η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Ζελένσκι: Στέλνει κατάδικους να πολεμήσουν-Ποινές στους ανυπότακτους

Ε.Ε: Εγκρίθηκε το σχέδιο για χρηματοδότηση του Κιέβου μέσω των δεσμευμένων ρωσικών κεφαλαίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα