ΑΘΗΝΑ
16:06
|
20.04.2024
Παρουσίασε θρόμβωση κοιλιακών αγγείων - Η κατάσταση της υγείας της παραμένει “σταθερά κρίσιμη”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για έβδομη ημέρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μια γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, από την Κέρκυρα, η οποία παρουσίασε εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson. Σύμφωνα με τον ιστότοπο tempo24.news, η 27χρονη διασωληνώθηκε αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Οι γιατροί εκτίμησαν ότι με τη διασωλήνωση θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καλύτερα την κατάστασή της ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αποσωληνωθεί τις επόμενες μέρες.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο, ο καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ Αργύρης Συμεωνίδης, σημείωσε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι “σταθερά κρίσιμη”. “Παρ’ όλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες”, πρόσθεσε ο κ. Συμεωνίδης που είναι και ο επικεφαλής της ομάδας γιατρών που παρακολουθούν την 27χρονη από την Κέρκυρα.

Το χρονικό

Η 27χρονη εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Johnson & Johnson και λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης. Άμεσα οι οικείοι της τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν αποφάσισαν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο του Ρίου.

Από την προηγούμενη Τετάρτη νοσηλεύεται στην Πάτρα και στην Αιματολογική Κλινική, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: Tempo24.news

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα