ΑΘΗΝΑ
11:25
|
05.05.2024
Την 16χρονη εξέδιδε ένας άνδρας, που μαζί με έναν συνεργό του είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδα μέσω της οποίας έκλειναν ραντεβού και εκμεταλλεύονταν γυναίκες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντοπίστηκε η 16χρονη Αμάντα που είχε εξαφανιστεί στις αρχές Ιουνίου από το Χαϊδάρι και για την εξαφάνισή της οποίας είχε εκδώσει Amber Alert το Χαμόγελο του Παιδιού. Το κορίτσι εντοπίστηκε στο Χαϊδάρι από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων. 

Την 16χρονη εξέδιδε ένας αλλοδαπός άνδρας, που μαζί με έναν ημεδαπό συνεργό του είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδα μέσω της οποίας έκλειναν ραντεβού και εκμεταλλεύονταν γυναίκες.

Όπως φέρεται να είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς, γνώρισε τον 50χρονο αλλοδαπό όταν έφυγε από το σπίτι της και αυτός της υποσχέθηκε μια άνετη ζωή. Ο 50χρονος της έκλεινε ραντεβού με άνδρες, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να είπε η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος CNN Greece, στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της διεύθυνσης οργανωμένου Εγκλήματος περιλαμβάνεται και ο διαχειριστής του site, καθώς και μια τηλεφωνήτρια που φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού.

Πηγές: Έθνος, CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα