ΑΘΗΝΑ
23:09
|
26.04.2024
Το φορτηγό δεν είδε τα παιδιά που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο εξάχρονου κοριτσιού και τον τραυματισμό ενός άλλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια όταν ένα φορτηγό χωματουργικών εργασιών παρέσυρε και σκότωσε ένα εξάχρονο κορίτσι και τραυμάτισε σοβαρά ένα άλλο μεγαλύτερο παιδί.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο τηλεοπτικό σταθμό STAR, το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας μίας γυναίκας να διασχίσει τη Γρηγορίου Λαμπράκη μαζί με τα δύο παιδιά, λίγο μετά την έξοδό της από πούλμαν. Πριν προλάβουν να διασχίσουν τη λεωφόρο άναψε πράσινο για τους οδηγούς και ο οδηγός του φορτηγού, κατά τα φαινόμενα, δεν είδε τα παιδιά και τα παρέσυρε με τραγικό αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του εξάχρονου κοριτσιού και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 10χρονου.

Το ασθενοφόρο έφθασε στην περιοχή σε λιγότερο από 10 λεπτά και μετέφερε την τραυματία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

asthenoforo-main
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα