ΑΘΗΝΑ
19:30
|
29.03.2023
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή επίθεση εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εναντίον πολίτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή επίθεση εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εναντίον πολίτη, στο Λιμάνι του Πειραιά, όπως καταγράφηκε και σε βίντεο από ερασιτεχνική λήψη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες συμπεριφορές και τις θεωρούμε κατάπτυστες ειδικά όταν εκδηλώνονται από επαγγελματίες των ΜΜΕ την ώρα που εκτελούν τα καθήκοντά τους. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με τον κλάδο των εργαζόμενων συναδέλφων μας στα ΜΜΕ, οι οποίοι έχουν δείξει εδώ και χρόνια ότι όχι μόνο ξέρουν καλά τη δουλειά τους αλλά και πως να διαχειρίζονται το θυμό την κούραση και τις δύσκολες ή και επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες πολλές φορές εργάζονται», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

«ΠΟΣΠΕΡΤ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες συμπεριφορές και τις θεωρούμε κατάπτυστες ειδικά όταν εκδηλώνονται από επαγγελματίες των ΜΜΕ την ώρα που εκτελούν τα καθήκοντά τους.

Μια τέτοια συμπεριφορά κατέγραψε ερασιτεχνική λήψη στην οποία φαίνεται εικονολήπτης που εργαζόταν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, να αφήνει την κάμερα και να βιαιοπραγεί εναντίον πολίτη που βρέθηκε στον χώρο του ρεπορτάζ (Λιμάνι Πειραιά).

Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με τον κλάδο των εργαζόμενων συναδέλφων μας στα ΜΜΕ , οι οποίοι έχουν δείξει εδώ και χρόνια ότι όχι μόνο ξέρουν καλά τη δουλειά τους αλλά και πως να διαχειρίζονται το θυμό την κούραση και τις δύσκολες ή και επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες πολλές φορές εργάζονται.

Οι τραμπουκισμοί είναι συμπεριφορές που εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία και αντίληψη για το πως λειτουργεί μια δημοκρατική κοινωνία και είναι απολύτως ξένοι στο εργατικό κίνημα που έχει άλλου είδους ηθικές, πολιτικές και κοινωνικές αξίες.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Κούβα ψήφισε ανεξαρτησία

Ιταλία: Νομοσχέδιο για την απαγόρευση του εργαστηριακού κρέατος

Ξενοδοχείο θα γίνει και ο κινηματογράφος Ιντεάλ

Η βρετανική Λευκή Βίβλος για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα