ΑΘΗΝΑ
12:17
|
14.06.2026
Ποια ήταν η έντασή τους σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 04:16 στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 19,6 χιλιόμετρα και το επίκεντρο της εντοπίστηκε σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από την Κυλλήνη.

Νωρίτερα, στη 1:22, δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με βάθος πέντε χιλιομέτρων έγινε αισθητή στην Πάτρα, στην Αμαλιάδα και σε άλλες περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας.

Τέλος, σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του Ηρακλείου. Η δόνηση έγινε αισθητή σε μεγάλο τμήμα του ανατολικής Κρήτης, ενώ δεν έχουν υπάρξει κλήσεις για προβλήματα ή καταστροφές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φιλιππίνες: Σε 61 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα