ΑΘΗΝΑ
20:28
|
19.04.2024
Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται πως έκαναν δολιοφθορές σε συνεργασία με "αντι-επαναστατικές οργανώσεις".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη τριών εργαζομένων σε σταθμό παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με την κατηγορία πως επιχείρησαν να προκαλέσουν δολιοφθορά με προφανή στόχο την πρόκληση λαϊκής δυσαρέσκειας προχώρησαν σήμερα οι ιρανικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων FARS που επικαλέστηκε ανώτερους Ιρανούς αξιωματούχους.

Το πρακτορείο δεν προσδιόρισε τον σταθμό ενέργειας στον οποίο έγιναν οι συλλήψεις των εργαζομένων αρκούμενο να αναφέρει μόνον ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ιράν.

Ανέφερε επίσης ότι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συνεργασία με «αντι-επαναστατικές οργανώσεις» με σκοπό να δημιουργήσουν συχνές διακοπές στην ηλεκτροδότηση αρκετών μεγάλων πόλεων».

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μέρες μετά τις πρόσφατες αναφορές για διαδηλώσεις στην αρχή της βδομάδας σε αρκετές πόλεις του Ιράν εξαιτίας διαδοχικών προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Ορισμένες από τις διαμαρτυρίες καταγράφηκαν και αναρτήθηκαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Επιπλέον διεθνή πρακτορεία μετέδωσαν φωτογραφίες από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών για τα μπλακάουτ από διάφορες περιοχές του Ιράν.

Εικόνα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα