ΑΘΗΝΑ
16:50
|
19.04.2024
Οι κάτοικοι αντιδρούν στις μπουλντόζες και στην πρόθεση του Δήμου να τοποθετήσει κοντέινερ σε τμήμα του πάρκου της περιοχής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα Κάτω Πατήσια. Κάτοικοι αντιδρούν στην πρόθεση του Δήμου να τοποθετήσει τέσσερα κοντέινερ σε μεγάλο τμήμα του πάρκου-δημοτικού πάρκινγκ επί της οδού Ιακωβάτων. Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν από το πρωί στα Κάτω Πατήσια και σημειώθηκε ένταση.

Ο Δήμος Αθηναίων θέλει να τοποθετήσει τέσσερα κοντέινερ σε μεγάλο τμήμα του πάρκου για να λειτουργήσουν τμήματα της προσχολικής αγωγής. Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τα κοντέινερ αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του χώρου και καταγγέλλουν τις δημοτικές αρχές για κόψιμο δέντρων.

Τα αισχη των ΜΑΤ Χρυσοχοιδη Μπακογιαννη στην οδο Ιακωβατων στα Πατησια πριν μια ωρα. ΤΩΡΑ συγκεντρωνεται κοσμος

Posted by Εργατική Αλληλεγγύη on Thursday, July 8, 2021

 “Το συγκεκριμένο πάρκο φιλοξενεί προσκόπους, παιδιά που παίζουν, κόσμο που κάθεται στα παγκάκια και δυο καφέ που δουλεύουν με τους γονείς που επιβλέπουν τα παιδιά τους, αλλά και χώρο στάθμευσης που εξυπηρετεί τον σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων και το Νοσοκομείο ‘Παμμακάριστος’. Ξαφνικά έχει παρθεί μία μονομερής απόφαση από τη μεριά του Δήμου για την τσιμεντοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης για τη στέγαση νηπίων, στον πλέον ακατάλληλο χώρο. Μέσα στο πάρκο υπάρχει ακατάλληλο κτίσμα που από τον ίδιο τον δήμο έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο και αποτελεί μεγάλη εστία μικροβίων”, δήλωσε κάτοικος στον ιστότοπο, zougla.gr.

Πηγή κεντρικής φωτό: Newsbeast.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα