ΑΘΗΝΑ
00:12
|
08.05.2024
Ο 12χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο διαρρήκτη, ο οποίος με την απειλή όπλου ανάγκασε τη μητέρα του αγοριού να του ανοίξει την πόρτα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα 12χρονο αγόρι στην κωμόπολη Κλίντον στην πολιτεία Λουιζιάνα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητικό όπλο τον διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του και επιτέθηκε στη μητέρα του.

Ο 32χρονος διαρρήκτης, Μπραντ Λεμπλάνκ, έχασε επιτόπου τη ζωή του, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία, στο περιστατικό που έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου.

Ο 12χρονος άρπαξε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε θανάσιμα τον ένοπλο διαρρήκτη που απειλούσε τη μαμά του. Ο 32χρονος διαρρήκτης ήταν οπλισμένος με πιστόλι όταν συνάντησε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της, αναγκάζοντάς της να του ανοίξει την πόρτα.

Διαρρήκτης και μητέρα πάλεψαν για λίγο και σε αυτή τη συνθήκη τους βρήκε ο μικρός. Σύμφωνα με τον σερίφης της κομητείας, Τζέφρι Τράβις, ο 12χρονος φοβήθηκε για τη ζωή της μαμάς του και πυροβόλησε τον δράστη.

Είπε επίσης πως δεν οι αστυνομικές αρχές σκοπεύουν να απαγγείλουν κατηγορίες στο παιδί, αν και αυτό θα κριθεί τελικά από την τοπική εισαγγελία όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα.

Πηγές: Daily Mail, NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα