ΑΘΗΝΑ
19:52
|
24.04.2024
Με μη καταβολή μισθοδοσίας απειλεί όλους όσοι δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του ομίλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τους νέους κανονισμούς για εμβολιασμένους και μη εργαζόμενους που θα ισχύουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Ιουλίου, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Προσωπικού του ομίλου Νικ. Ι. Θεοχαράκη.

Σε σχετική μακροσκελή ανακοίνωση επισημαίνεται πως όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στη Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος.

Επιπλέον, οι ανεμβολίαστοι καλούνται υποχρεωτικά «να φορούν διαρκώς προστατευτική μάσκα ενώ η κίνησή τους θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους τους χώρους που είναι απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Όμιλος Θεοχαράκη: Παύση πληρωμών στους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους  (επιστολή) | iRafina

Απειλεί να αφήσει απλήρωτους δε όσους εργαζόμενους δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις, καθώς αναφέρει ξεκάθαρα ότι «δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις».

Η ανακοίνωση δε φέρει ημερομηνία 30 Ιουνίου 2021 ωστόσο το θέμα σήμερα άρχισε να δημοσιοποιείται ευρύτερα…

Ποιος είναι ο όμιλος Θεοχαράκη

Ο όμιλος εταιριών Θεοχαράκη ξεκίνησε το 1924 από μια μικρή επιχείρηση ειδών αυτοκινήτου και υγρών καυσίμων που ίδρυσε ο Νικόλαος Ι. Θεοχαράκης στον Πειραιά. Πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η επιχείρηση εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής ανταλλακτικών και ειδών αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην διανομή μεγάλης γκάμας αγαθών, όπως: εξωλέμβιες μηχανές SUZUKI, αγροτικά τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικές μηχανές SAME & DEUTZ-FAHR (Ιταλίας / Γερμανίας), άροτρα ER.MO, μηχανήματα σποράς MATERMACC, ηλεκτροκίνητα σάρωθρα Green Machines, μηχανήματα παρασκευής σκυροδέματος MERLO, ελαστικά των οίκων KENDA και LASSA, μπαταρίες αυτοκινήτων VMF, πρόσθετα λιπαντικών και χημικά προϊόντα WYNN’S, χημικά-καθαριστικά PERMATEX, ιαπωνικά ελαστικά του οίκου Yokohama κ.α. Από το 1993 άρχισε την εμπορία και εγκατάσταση μηχανικών συστημάτων στάθμευσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Οι ΗΠΑ απειλούν το Πακιστάν για τις συμφωνίες με το Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα