ΑΘΗΝΑ
16:07
|
25.04.2024
Υπό κράτηση για δύο ολόκληρες ημέρες παρόλο που οι δύο ελαιοχρωματιστές προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν είναι… ελέφαντες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια απίστευτη γκάφα, αλλά με συνέπειες υπέπεσαν δικυκλιστές της ομάδας “Ζ” της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνέλαβαν δύο Αλβανούς, ηλικίας 38 και 44 ετών, με την κατηγορία της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, η κοκαΐνη αποδείχθηκε ότι ήταν στόκος και οι Αλβανοί συλληφθέντες…απλώς ελαιοχρωματιστές.  

Την προηγούμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο δικυκλιστών της ομάδας “Ζ”, μέσα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ελαιοχρωματιστές, μαζί με κουτιά που περιείχαν μπογιές βρέθηκε και ένα βάζο που περιείχε 122 γραμμάρια σκόνης. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για κοκαΐνη, αν και οι δύο Αλβανοί επέμειναν ότι επρόκειτο για στόκο και αρνούνταν ότι κάνουν εμπόριο ναρκωτικών.

Μετά την προσαγωγή τους, οι δύο ελαιοχρωματιστές συνελήφθησαν και οι αρχές κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και €2.900 που θεωρήθηκαν χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών. Οι δύο Αλβανοί κρατήθηκαν για δύο ημέρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου από το Χημείο.

Το Χημείο επαλήθευσε τους συλληφθέντες ότι η ύποπτη ουσία ήταν στόκος και έτσι οι κατηγορίες εναντίον των δύο για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν. Οι δύο άντρες ηλικίας 38 και 44 ετών αναμένεται να απαλλαγούν οριστικά των κατηγοριών που τους είχαν ασκηθεί με βούλευμα.

Ως εκ τούτου, μετά την αποφυλάκισή τους θα τους επιστραφούν και τα κατασχεθέντα, τόσο τα κινητά τους τηλέφωνα, όσο και τα €2.900 που θεωρήθηκαν κέρδη από εμπόριο ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε από την χημική ανάλυση της ύποπτης ουσίας ο στόκος είχε πάρει την μορφή κρυστάλλων από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μπερδεύοντας τους αστυνομικούς που νόμισαν ότι επρόκειτο για κοκαΐνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα