ΑΘΗΝΑ
15:32
|
19.04.2024
Ο “μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρεται από την Πάρο στην Αθήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο πρώην μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου το πρωί της Δευτέρας (12/07) στην Πάρο.

Λίγο μετά τις 09:30 π.μ., ο “μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο σε περιφερειακό δρόμο έξω από τη Νάουσα, έπεσε με τη μηχανή του και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και στον ώμο.

Οι γιατροί μάλιστα, ανησυχούν πως υπάρχει τραύμα και στον πνευμονοθώρακα κι από ώρα σε ώρα αναμένεται στην Πάρο ελικόπτερο με γιατρό του ΕΚΑΒ, για να εκτιμηθεί η κατάσταση του παλαίμαχου άσου και να ακολουθήσει αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

“Ο Φάνης είχε ένα ατύχημα. Η μηχανή με την οποία κινούνταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Έχει χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν είναι σοβαρό η όχι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας του νησιού αμέσως μετά το ατύχημα. Θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα”, ανέφερε στo newsit.gr, ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος. Σύμφωνα με όσα έγιναν στη συνέχεια γνωστά, ο Φάνης Χριστοδούλου θα μεταφερθεί με C130.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Newsit.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα