ΑΘΗΝΑ
03:19
|
24.05.2024
Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του43χρονου αρχιπυροσβέστη θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη ζωή του έχασε αιφνιδίως το πρωί της Δευτέρας ο ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, αρχιπυροσβέστης Χρυσούλης Ματθαίος, ετών 43.

Κατά τη διαδικασία φύλαξης και τη συσκευασία σωλήνων πυρκαγιάς και στα πλαίσια των εργασιών που γίνονταν εκεί μετά την φωτιά της Πέμπτης, στην περιοχή Κατάβαση Χίου, ο 43χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει:

«Σήμερα τις πρωινές ώρες, ο ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, Αρχιπυροσβέστης Χρυσούλης Ματθαίος, ετών 43, κατά τη διαδικασία φύλαξης και τη συσκευασία σωλήνων πυρκαγιάς, στην περιοχή Κατάβαση Χίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Κιλκίς: Υπό κράτηση οι δύο ανήλικοι που εμπλέκονται στo θάνατο του κτηνοτρόφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα