ΑΘΗΝΑ
08:33
|
25.04.2024
Μέσα σε λίγες μέρες καταγράφηκαν δύο επιθέσεις σε βάρος εφήβων ηλικίας 14 και 17 ετών από ανήλικους σε Άλιμο και Κηφισσιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανησυχητική συχνότητα παίρνουν το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα βίας μεταξύ εφήβων που σημειώνονται στην Αττική, με πιο χαρακτηριστικές τις επιθέσεις σε βάρος 14χρονων την Τρίτη σε Άλιμο και Κηφισιά.

Οι πέντε ανήλικοι δράστες της επίθεσης σε βάρος 14χρονου την Τρίτη έξω από ταχυφαγείο στον Άλιμο συνελήφθησαν και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι που καταγράφηκαν από βιντεοκάμερα παρακείμενου καταστήματος να βιαιοπραγούν σε βάρος του 14χρονου επειδή τους «κοίταξε» περίεργα λίγη ώρα πριν σε λεωφορείο της γραμμής, παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ΕΡΤ μάλιστα εξασφάλισε το ακόλουθο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατέγραψε την επίθεση.

Σύλληψη δραστών επίθεσης σε 17χρονο στην Κηφισσιά

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σήμερα η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις από την ομάδα οκτώ ατόμων που προχώρησαν, πριν περίπου μία βδομάδα, σε αιματηρή επίθεση έναντι ενός 17χρονου που τον μαχαίρωσαν στον μηρό.

Αφού μαχαίρωσαν τον άτυχο 17χρονο για ασήμαντη αφορμή, οι οκτώ δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές ώσπου τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.  

Τμήματα και Κλινικές | 0317.syzefxis.gov.gr_company_name

Όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές κατά τον έλεγχο που έκαναν, τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος εφήβου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Ημαθία: Ι.Χ. έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Νεκρός ο οδηγός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα