ΑΘΗΝΑ
12:02
|
25.04.2024
“Δεν θέλω να διχάσω”, δηλώνει ο πρώην ποδοσφαιριστής, γνωστός για τα ομοφοβικά του σχόλια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αντιδράσεις και η κατακραυγή όλου του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ ανάγκασαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα, να μην αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας της Ένωσης.

Από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών η Original 21 που ζήτησε από την ΠΑΕ να αποσύρει την πρόταση, χαρακτηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή “σκουπίδι”. 

Δηλώνουμε με εκκωφαντικό τρόπο και τόνο την αντίθεσή μας στην πρόσληψη αυτού του σκουπιδιού στην ΑΕΚ και το λέμε από τώρα με κάθε τρόπο ότι δεν είναι αποδεκτός ανάμεσα μας. Γιατί ο τοίχος λέει: ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, έγραφαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ. 

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Τσιάρτας έχει διχάσει πολλές φορές τον κόσμο των social media με δηλώσεις του που δεν είχαν καμία σχέση με τα γήπεδα. Τον Οκτώβριο του 2017, ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατέκρινε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, παραλληλίζοντας τον αυτοπροσδιορισμό φύλου με την παιδεραστία. Τον ίδιο μήνα, είχε δεχτεί μήνυση από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών.

Η ανάρτηση Τσιάρτα στο Facebook:  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα