ΑΘΗΝΑ
09:55
|
19.10.2021
Συγκεντρώσεις που θύμισαν αυτές των «μακεδονομάχων» με άτομα να κρατούν ελληνικές σημαίες, εικόνες και μεγάλους σταυρούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς μάσκες και με συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Οι αρνητές των εμβολίων, στην Αθήνα πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια οι οποίες στο τέλος ενώθηκαν σε μία, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων εργασιακών ομάδων υπό την απειλή της μετάλλαξης Δέλτα η οποία εξαπλώνεται ραγδαία τόσο στη χώρα όσο και την Ευρώπη.

Συγκεντρώσεις που θύμισαν αυτές των «μακεδονομάχων» με άτομα να κρατούν ελληνικές σημαίες, εικόνες και μεγάλους σταυρούς και με την παρουσία της αστυνομίας να είναι πολύ διακριτική.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
antiemvoliastes_syntagma2

Εκτός από τα συνθήματα κατά των εμβολίων, οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν πολλές φορές τον «Εθνικό Ύμνο», είπαν αρκετές φορές το «Χριστός Ανέστη». ενώ ακούστηκαν και συνθήματα ταυτισμένα με την φασιστική-εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως «Αυτή η γη δεν σας ανήκει αναρχικοί και μπολσεβίκοι», «Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» κ.α.

Οι αρνητές μεταξύ άλλων διέκοψαν και τη ζωντανή μετάδοση του ΣΚΑΪ.

Ο γιατρός-σύμβολο των αντιεμβολιαστών, Φαίδων Βόβολης

Πορεία κατά των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη

Πορεία κατά του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και στην Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στον Λευκό Πύργο αντιδρώντας στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, αλλά και στα περιοριστικά μέτρα, ενώ κρατούν ελληνικές σημαίες, και φώναξαν συνθήματα όπως «δεν θα περάσει ο φασισμός», «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» και τραγούδησαν πολλές φορές το «Μακεδονία ξακουστή».

Συγκέντρωση στην Πάτρα

Συγκέντρωση αρνητών των εμβολίων πραγματοποιήθηκε και στην Πάτρα όπως μεταδίδει το TheBest.gr στην πλατεία Γεωργίου. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συγκέντρωση συμμετείχαν υγειονομικοί και από τα τρία μοσοκομεία της Πάτρας καθώς και εμβολιασμένοι πολίτες που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην άδεια άνευ αποδοχών.

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Ηράκλειο

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενάντια στους εμβολιασμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κριτική Τσίπρα για την αποφυλάκιση του “πυρηνάρχη” Γιώργου Πατέλη

Δύτης στο Ισραήλ ανακάλυψε σπαθί σταυροφόρου, ηλικίας 900 ετών (βίντεο)

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Σίσι και Αναστασιάδη στο Μαξίμου

Η Χιλή στους δρόμους τιμά τη δεύτερη επέτειο της κοινωνικής εξέγερσης του 2019

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα