ΑΘΗΝΑ
07:25
|
24.04.2024
Ο 17χρονος εκβίαζε 12χρονη και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον πατέρα της για να αποσπάσει χρήματα! Στη φάκα της αστυνομίας και ένας 20χρονος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σήμερα σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή στη Μύκονο για πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Αφορμή τις έρευνες που ξεκίνησε το τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας και οδήγησαν στην σύλληψη του 17χρονου έδωσε η καταγγελία μίας μητέρας της οποίας η 12χρονη κόρη έπεσε θύματα εκβιασμού του δράστη με “όπλο” προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

17χρονος μαθητής στη Μύκονο εκβίαζε 12χρονη και την οικογένειά της με  πορνογραφικό υλικό

Σοκαριστικές πληροορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι ο δράστης μιλούσε διαδικτυακά με την 12χρονη και την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Έπειτα ο έφηβος έστειλε τα αρχεία στον πατέρα της ανήλικης και του ζήτησε κάποιο χρηματικό ποσό ώστε να μην δημοσιεύσει το υλικό. Ωστόσο, την καταγγελία για τον εκβιασμό της 12χρονης από τον 17χρονο έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του κοριτσιού.

Μύκονος: Συνελήφθη 17χρονος μαθητής- Εκβίαζε 12χρονη με πορνογραφικό υλικό  - Aftodioikisi.gr

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τον ανήλικο και εντόπισε τον τόπο κατοικίας του στη Μύκονο. Άμεσα τα κλιμάκια των αστυνομικών διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου και, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο. Στην επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση και εντοπίστηκε πλήθος αρχείων, βίντεο και φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων απεικονίζονταν και η 12χρονη.

Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος του 17χρονου, που οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Πορνογραφία ανηλικών από…20χρονο στη Σύρο

Το ίδιο 24ωρο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε ακόμη μία υπόθεση πορονογραφίας ανηλίκων, στη Σύρο, αυτή τη φορά με δράστη έναν έναν 20χρονο.

Συνελήφθη 17χρονος μαθητής στη Μύκονο για πορνογραφία ανηλίκων μέσω  διαδικτύου - Εκβίαζε 12χρονη και την οικογένειά της

Σε έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπου ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του νεαρού στην υπόθεση, όμως δεν συνελήφθη επειδή δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις αυτόφωρης διαδικασίας.

Παρόλα αυτά, σχηματίστηκε σε βάρος του 20χρονου δικογραφία τακτικής διαδικασίας που υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Επιμένει η σκόνη, μποφόρ στο Αιγαίο

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα