ΑΘΗΝΑ
15:56
|
24.04.2024
Η επιστολή που εστάλη από τη διεύθυνση προσωπικού της εταιρείας στις 12 Ιουλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο powergame.gr

σε εύλογο χρονικό διάστημα, οι χώροι της εταιρείας δεν θα είναι προσβάσιμοι σε αυτούς, απέστειλε η διεύθυνση προσωπικού της Viva Wallet στις 12 Ιουλίου.

Πάντως, στην επιστολή δεν ξεκαθαρίζεται αν οι εργαζόμενοι θα τεθούν σε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών, όπως έκανε προ ημερών ο Όμιλος Θεοχαράκη, μιας και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την κείμενη νομοθεσία, αλλά ούτε προέκυψε και από τις χθεσινές ανακοινώσεις των νέων μέτρων, ή αν θα τεθούν σε καθεστώς τηλεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την επιστολή, η εταιρεία έχει ήδη ζητήσει και λάβει λεπτομερώς τις ημερομηνίες εμβολιασμού κάθε ενός εκ των υπαλλήλων της, κάνοντας λόγο για ποσοστό εμβολιασμένων και εργαζομένων που νόσησαν από κορονοϊό και άρα δεν είναι ακόμη επιλέξιμοι για εμβολιασμό, που αγγίζει το 87%.

Στη Viva Wallet δεν υπάρχει χώρος για διακριτική μεταχείριση κάποιων εις βάρος των πολλών αναφέρεται στην επιστολή σχετικά με τους 35 ανεμβολίαστους υπαλλήλους οι οποίοι σε άλλο απόσπασμα καλούνται σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τη διεύθυνση προσωπικού της εταιρείας, ώστε να επανεξεταστεί το πλαίσιο της συνεργασίας τους από τώρα και στο εξής.

“Πολύ σύντομα οι χώροι μας δεν θα είναι προσβάσιμοι στους 35 συναδέλφους που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Θέλουμε να τους καλέσουμε λοιπόν και να μιλήσουμε σε καθέναν και καθεμία χωριστά, ώστε να καταλάβουμε τους λόγους που δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν και να επανεξετάσουμε το πλαίσιο συνεργασίας μας από εδώ και στο εξής” σημειώνεται στην επιστολή.

“Ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, ο ορθολογικός τρόπος σκέψης και η εμπιστοσύνη στην επιστήμη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της εταιρικής μας κουλτούρας, οδηγοί των αποφάσεων και ενεργειών μας, αλλά και ζητούμενα από κάθε συνάδελφο που επιλέγει να είναι μέλος της ομάδας και της οικογένειας της Viva Wallet” καταλήγει το ηλεκτρονικό μήνυμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα