ΑΘΗΝΑ
00:00
|
04.06.2023
Εκδήλωση της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή» για την δεκαετία αγώνων και μηδενικής ανοχής της απέναντι στην καταπίεση και τον αποκλεισμό των αναπήρων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση για τα «δέκα χρόνια ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ μας στην καταπίεση των αναπήρων, δέκα χρόνια ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ στον αποκλεισμό μας από την Πολιτεία και την κοινωνία, δέκα χρόνια αγώνων και δράσεων για το ισότιμο δικαίωμά μας στη ζωή με… ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ» οργανώνει το βράδυ του Σαββάτου η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων: “Μηδενική Ανοχή”, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, και απευθύνει δημόσια πρόσκληση για τη συμμετοχή όλων «σε μια χειραφετητική συνάντηση με οδηγό μας το κοινωνικό μοντέλο για την αναπηρία».

«Η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ παρουσιάζει στο προσβάσιμο και φιλικό θέατρο της Ρεματιάς τα 10 χρόνια αγώνα διεκδίκησης του αυτονόητου. Με λίγα λόγια, αλλά κυρίως με έργα, σας καλούμε όλες, όλους και όλα σε μια χειραφετητική συνάντηση με οδηγό μας το κοινωνικό μοντέλο για την αναπηρία. Η υπόθεση της χειραφέτησης με όρους αξιοπρέπειας για την πολυπληθή ομάδα των αναπήρων, αφορά όλη την ανθρώπινη κοινωνία. Φορέστε τα πιο άνετα ρούχα, τα πιο αναπαυτικά παπούτσια σας και την πιο χαλαρή σας διάθεση και σας περιμένουμε στη Ρεματιά» σημειώνει η πρωτοβουλία.

Πρόγραμμα (όπως έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Μηδενικής Ανοχής στο facebook)

  • Καλλιτεχνικό δρώμενο από ανάπηρους καλλιτέχνες: «Χειραφέτηση ή υποτέλεια».
  • Απολογισμός – Συζήτηση: «Υπάρχει μια ρωγμή σε όλα, από εκεί μπαίνει μέσα το φως».
  • Μουσικός επίλογος: «hasta la victoria siempre» από τον Χιλιανό αλληλέγγυο μουσικό Alejandro Diaz.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντώνης Μπούγιας aka ypopto_mousi.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοπλοι κατέλαβαν το μουσείο του Χαρτούμ

Ιταλία: Περιορισμοί σε πλοία ΜΚΟ που δρουν για τη διάσωση μεταναστών

Τι διακυβεύεται από την έκρηξη βίας στο Κόσοβο;

Γαλλία: Εμπόδια στα συνταξιοδοτικά ταμεία για κατοίκους του Μαρόκου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα