ΑΘΗΝΑ
08:01
|
04.06.2026
Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα 42χρονος άνδρας και πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών που κατηγορείται για κατά συρροή ασέλγεια και βιασμό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοχος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό, ασελγείς πράξεις και τέλεση γενετησίων πράξεων μεταξύ συγγενών κρίθηκε 42χρονος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών, στην περιοχή της Φωκίδας, με μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του τοπικού μέσου LamiaReport, την Δευτέρα (12/7) τα τρία παιδιά φέρεται να απευθύνθηκαν με την καθοδήγηση συγγενών τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου Φωκίδας, όπου κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τον πατέρα τους, ενώ ο ίδιος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια, ένα από τα παιδιά αποκάλυψε πως ο 42χρονος άνδρας προχωρούσε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. 

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο άνδρας συνελήφθη «με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας» και παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, ενώ στη συνέχεια, βάσει της ιατροδικαστική εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε το ανήλικο κορίτσι, του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για κατα συρροή ασέλγεια και βιασμό, καθώς και για τέλεση γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαβρόφ: «Σύντροφε Ραούλ, χρόνια πολλά»

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σαλάτας «Μπαρμπά Στάθης»

Κρήτη: Διάσωση 38 μεταναστών και προσφύγων νότια της Γαύδου

Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Μυτιλήνης-Τραυματίστηκε 50χρονος από θραύση κάβου κατά τον απόπλου του «Νήσος Ρόδος»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα