ΑΘΗΝΑ
14:50
|
18.04.2024
Ομολόγησε ο 30χρονος, φίλος της 26χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε προχθές νεκρή μέσα στη θάλασσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο 30χρονος, φίλος της 26χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε προχθές (Παρασκευή) νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας, προήλθε από πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, πιθανότατα λόγω της πτώσης της από τα βράχια.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη, ενώ την Παρασκευή ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την αρχειοθέτηση της μήνυσης συγγενών κατά Τριαντόπουλου

Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η 6ήμερη εργασία από Ιούλιο

ΠΟΥ: Ανησυχία προκαλεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο θαλάσσιο ερπετό 202 εκατομμυρίων ετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα